Wij helpen jou aan de perfecte baan in de techniek!

Over ons

Technetium is specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van technisch personeel. Wij begeleiden technisch opgeleide starters en young professionals bij de start van hun carrière binnen het technisch vakgebied. Daar zijn we goed in. Wij vinden voor jou de juiste functie bij een werkgever die echt bij je past.

Hoe we dat doen?

Wij kijken veel verder dan alleen naar de match tussen een CV en een functieprofiel. Dat is slechts de eerste stap. Naast wat je kunt vinden wij het namelijk heel belangrijk te weten wie je bent. Daarom besteden we veel aandacht aan het leren kennen van onze kandidaten. Bij Technetium gaat het dan ook niet om kwantiteit maar om kwaliteit.

Daarbij hebben we ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en zodoende een groot netwerk opgebouwd. Door goed te kijken naar de cultuur van een organisatie kennen we onze opdrachtgever door en door en weten we dus precies naar wie ze op zoek zijn. Op deze manier vinden we de juiste match tussen jou en je toekomstige werkgever.

 

Jurgen Altena is directeur/eigenaar van Technetium. Jurgen heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de techniek branche en zodoende een groot netwerk opgebouwd. “Ik vind het belangrijk om onze opdrachtgevers door en door te kennen. Ik wil weten wat voor bedrijf het is, wat is de cultuur. Zo kom ik te weten wat voor kandidaten bij het bedrijf passen en vind ik de juiste match.”

 

d3e495c142281d89c4f56db4d4638f44

Hoe werkt ons sollicitatie proces?

Je hebt je ingeschreven bij ons en we beoordelen je profiel. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je profiel te bespreken.

Aan de hand van jouw inschrijving, hebben we een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die we voor je hebben.

We hebben een aantal hele toffe vacatures voor je gevonden en leggen deze aan je voor. Zit er niets voor je bij? Geen probleem, zoeken wij gewoon verder!

Je hebt een aantal vacatures geselecteerd die jou aanspraken. Nu ga je op gesprek om te kijken of er ook echt een match is.

Gefeliciteerd! De gesprekken waren positief en je hebt nu een hele toffe nieuwe baan.

Wil je je op de hoogte gehouden worden van passende vacatures? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in!