Vind met ons jouw ideale baan in het technisch vakgebied!

Over ons

Technetium is de specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van technische mensen. Wij begeleiden technisch opgeleide starters en young professionals bij de start en het vervolg van hun carrière binnen het technisch vakgebied. Herken jij je in dit profiel? App ons dan. 

Bij ons vind je excellente kennis van het technisch domein en persoonlijke aandacht. Schrijf je in als je kiest voor een kwalitatieve matchmaker. Of stuur een app naar +31 6 524 513 24. Wij reageren snel. 


Hoe we dat doen?

Met ruim 25 jaar ervaring in de techniek branche hebben we een actief netwerk, waar ook voor jou een geschikte vacature bij zit. De match tussen een CV en een functieprofiel is slechts een eerste stap. Wat zijn je drijfveren? Wij willen je leren kennen en daar besteden we tijd en aandacht aan. Kwaliteit voor kwantiteit.

Door goed te kijken naar de cultuur van een organisatie kennen we onze opdrachtgever door en door en weten we dus precies naar wie ze op zoek zijn. Op deze manier realiseren we de juiste match tussen jou en je toekomstige werkgever.

Stuur een app naar +31 6 524 513 24. Dan kijken we samen naar je huidige behoeften, doelen en levensfase qua werken in het technisch domein.

JURGEN ALTENA AAN HET WOORD
Hij is directeur en eigenaar van Technetium, Technical Recruitment. Met ruim 25 jaar ervaring binnen de techniek branche heeft hij een groot en actief netwerk opgebouwd. Het is zijn persoonlijke missie om klanten te voorzien van de juiste technici en techneuten van de juiste werkgever en functie.

“Ik vind het belangrijk om onze opdrachtgevers te kennen. Ik wil weten wat voor bedrijf het is, wat is de cultuur. Werkgevers praten met ons als gelijkgestemden. Zo kom ik te weten wat voor kandidaten bij het bedrijf passen en vind ik altijd net even sneller de juiste kwalitatieve match.”

JURGEN OVER HET WEGWIJS MAKEN VAN KANDIDATEN IN DE JUNGLE VAN TECHNISCHE VACATURES: 

“Technetium is hier om jou na je studie wegwijs te maken in de jungle van technische vacatures. Of het nu gaat om je eerste baan of de vervolgstappen in de techniek branche. Ons onderscheidend vermogen? Wij weten namelijk inhoudelijk hoe iedere technische functie er in de werkelijkheid op dagelijkse basis uitziet. Dit grote voordeel maakt ons uitstekend in staat om jouw wensen, kwaliteiten en vaardigheden te matchen. Met als enige doel: jouw ideale baan in de techniek vinden. Want dat is, zoals wij weten, gelukkig voor iedereen net even anders.”

.

d3e495c142281d89c4f56db4d4638f44

Hoe werkt ons sollicitatieproces?

Je hebt je ingeschreven bij ons en we beoordelen je profiel. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je profiel te bespreken.

Aan de hand van jouw inschrijving, hebben we een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die we voor je hebben.

We hebben een aantal hele toffe vacatures voor je gevonden en leggen deze aan je voor. Zit er niets voor je bij? Geen probleem, zoeken wij gewoon verder!

Je hebt een aantal vacatures geselecteerd die jou aanspraken. Nu ga je op gesprek om te kijken of er ook echt een match is.

Gefeliciteerd! De gesprekken waren positief en je hebt nu een hele toffe nieuwe baan.

Wil je je op de hoogte gehouden worden van passende vacatures voor jou? Schrijf je bij ons in. 

Voeg je koptekst hier toe

Hieronder vind je voorbeelden van mbo- en hbo-opleidingen in het technisch veld waar wij regelmatig een passende vacature bij vinden: Aviation, aviation engineering, aviation logistics, aviation operations, technische informatica, informatica, embedded systems, elektrotechniek, aeronautical engineering, scheepsbouw, werktuigbouwkunde, naval engineering. Aerospace, vliegtuigbouw, electrical engineering, industriele product ontwikkeling, productdevelopment, logistic engineering, bedrijfskunde, business engineering, aardwetenschappen, earth sciences, geo engineering, mechanical engineering, mechatronica, software dvelopment, lucht en ruimtevaart, bestuurskunde, electrical engineering, ICT, informatie en communicatietechnologie, bouwkunde, civiele techniek, civil engineering, elektrotechniek, elektronica, applied physics, technische natuurkunde, maritiem officier, maritieme techniek, human technology en medische techniek.