Voor werkgevers

Specialist op het gebied van technisch personeel - van starter tot senior

Technetium is de specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van technisch personeel. Wij vinden voor u technisch opgeleide starters en young professionals die bij het functieprofiel en uw organisatie passen. Gemotiveerd technisch personeel dat uitstekend aansluit bij uw bedrijf.

Techniek branche vraagt om kwalitatieve kandidaten

Wij kijken verder dan de match tussen een cv en een functieprofiel. Dit is voor ons slechts de eerste stap. Naast het functieprofiel nemen we de tijd om ons te verdiepen in de cultuur van uw organisatie. Zo weten we precies wat voor kandidaat u zoekt. Trouwens, u hoeft van ons geen bergen cv’s te verwachten. Wij stellen alleen de kandidaten aan u voor die zich bij het karakter van de functie en uw organisatie thuis voelen. Bij Technetium gaat het, net als in het technisch domein, om kwaliteit en niet om kwantiteit.

Jurgen Altena is directeur en eigenaar van Technetium. Jurgen heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de techniek branche en zodoende een groot netwerk opgebouwd. 

“Ik vind het belangrijk om onze opdrachtgevers door en door te kennen. Ik wil me kunnen verdiepen in het bedrijf en de bedrijfscultuur. Alleen zo weet ik precies welke kandidaten bij het bedrijf passen en vind ik vrijwel altijd de juiste match.”

d3e495c142281d89c4f56db4d4638f44

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.