Voor werkgevers

Specialist op het gebied van technisch personeel

Technetium is specialist op het gebied van werving, selectie en detachering van technisch personeel. Wij vinden voor u technisch opgeleide starters en young professionals die echt bij het functieprofiel en uw organisatie passen. Gemotiveerd technisch personeel dat uitstekend aansluit bij uw bedrijf.

Kwaliteit, geen kwantiteit

Wij kijken namelijk veel verder dan alleen naar de match tussen een cv en een functieprofiel. Dat is voor ons slechts de eerste stap. Naast het functieprofiel kijken wij ook naar de cultuur van uw organisatie en weten we dus precies naar wat voor kandidaat u op zoek bent. U hoeft van ons geen bergen cv’s van kandidaten te verwachten, wij stellen alleen kandidaten aan u voor die zich echt bij het karakter van de functie en uw organisatie thuis voelen. Bij Technetium gaat het om kwaliteit en niet om kwantiteit.

Jurgen Altena is directeur/eigenaar van Technetium. Jurgen heeft ruim 25 jaar ervaring binnen de techniek branche en zodoende een groot netwerk opgebouwd. “Ik vind het belangrijk om onze opdrachtgevers door en door te kennen. Ik wil weten wat voor bedrijf het is, wat is de cultuur. Zo kom ik te weten wat voor kandidaten bij het bedrijf passen en vind ik de juiste match.”

 

d3e495c142281d89c4f56db4d4638f44

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.