Werkverantwoordelijke - E

Veiligheid en innovatie. Jouw nieuwe uitdaging.

Wil jij binnenkort starten met een werk-en leertraject in het zuiden van het land? Dan is dit je kans! Als Werkverantwoordelijke Elektrotechniek, versterk je jouw vaardigheden en draag je bij aan belangrijke projecten. Je focus ligt op veiligheid, kwaliteitsborging en teamcoaching.

Starter

Zuid-Nederland

Werkvoorbereiding

Verantwoordelijkheid

Opleiding

Jouw pad naar succes

Jouw carrièrepad begint hier.

Onze opdrachtgever zoekt kandidaten die middels werken-en leren het vak als Werkverantwoordelijke Elektrotechniek eigen willen maken.
In deze functie loop je mee met ervaren professionals en ben jij een belangrijk onderdeel en staat veiligheid voorop.
Beantwoord hieronder een paar korte vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze opdrachtgever

Als een vooraanstaande speler in de bouwsector, staat onze opdrachtgever bekend om haar innovatieve aanpak en toewijding aan duurzaamheid. Zij zijn pioniers in het creëren van geavanceerde, veilige en milieuvriendelijke oplossingen, en zetten ons in voor het leveren van meerwaarde aan de samenleving. Met projecten variërend van infrastructuur tot energie, streven zij ernaar de toekomst te vormen door middel van baanbrekende technologieën en methoden.

De cultuur wordt gekenmerkt door een sterke focus op samenwerking, betrouwbaarheid, en eigenaarschap, waarbij elke medewerker een cruciale rol speelt in het behalen van de ambitieuze doelen. Zij geloven in het investeren in de mens, waardoor zij niet alleen individuele groei stimuleren, maar ook de groei van de gehele sector.

Door bij onze opdrachtgever te gaan werken, word je deel van een diverse en getalenteerde gemeenschap die voortdurend streeft naar uitmuntendheid en innovatie. Samen bouwen aan een duurzame toekomst een blijvende impact op de wereld om ons heen.

Jouw missie: Veiligheid en innovatie voorop

Als Elektrotechniek Monteur, met veiligheid als tweede natuur, bieden wij jou de kans om door te groeien tot Werkverantwoordelijke. Jouw expertise in veilig werken en het halen van deadlines, terwijl kwaliteit gewaarborgd blijft, wordt jouw speerpunt. Je zet jouw kennis van certificeringen, zoals BEI LS/MS, om in heldere instructies en richtlijnen, om zo jouw team van Elektromonteurs te leiden en te zorgen voor een veilige werkomgeving.

Jouw rol omvat het identificeren van veiligheidsrisico’s en het bieden van oplossingen. Je zult leren omgaan met onvoorziene situaties en deze analyseren voor collectieve kennis. Onder begeleiding van ervaren professionals groei je uit tot een zelfstandig Werkverantwoordelijke Elektrotechniek.

Wat breng je mee?

Wat kun je van ons verwachten?

Jouw werkomgeving

Je komt als aankomend Werkverantwoordelijke Elektrotechniek op verschillende projecten te werken (denk hierbij aan een stedelijk gebied of buitengebied) waardoor geen dag hetzelfde is! Nadat je het werk op kantoor hebt voorbereid ga je daarna de werkzaamheden in opdracht geven en zal je veel in de buitenlucht aan het werk zijn. Kortom; een uitdagende functie waarbij je veel in de auto onderweg bent en op veel verschillende plekken komt bij diverse opdrachtgevers.

Je werkomgeving is ’s-Hertogenbosch en regio Maastricht. Jouw standplaats wordt waar je woont en op basis daarvan wordt je ingezet in het dichtstbijzijnde werkgebied.

Maak een Vliegende Start

Zet de eerste stap in jouw elektrotechniek carrière.

Ben je klaar om je droom in elektrotechniek na te jagen?
Solliciteer nu en begin aan jouw droomreis.