Werkverantwoordelijke - E

Veiligheid en techniek verenigd: ben jij onze nieuwe pionier?

Wil jij binnenkort starten met een werk-en leertraject in het zuiden van het land? Dan is dit je kans! Als Werkverantwoordelijke Elektrotechniek, versterk je jouw vaardigheden en draag je bij aan belangrijke projecten. Je focus ligt op veiligheid, kwaliteitsborging en teamcoaching.

My first design 1-min

Starter

Zuid-Nederland

Werkvoorbereiding

Verantwoordelijkheid

Opleiding

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever in de bouwsector staat voor innovatie en duurzaamheid, met focus op geavanceerde, veilige bouwoplossingen. Hun projecten, van infrastructuur tot energie, worden gedreven door baanbrekende technologieën. De bedrijfscultuur waardeert samenwerking, betrouwbaarheid en de bijdrage van elk teamlid. Werken hier betekent deel uitmaken van een getalenteerd team, gericht op uitmuntendheid en het bouwen aan een duurzame toekomst.

Jouw missie: Veiligheid en innovatie voorop

Als Elektrotechniek Monteur gespecialiseerd in veiligheid bieden wij jou de kans om Werkverantwoordelijke te worden. Jouw rol is gericht op het handhaven van veiligheid en kwaliteit en het halen van deadlines. Je zult je kennis in certificeringen, zoals BEI LS/MS, gebruiken voor heldere instructies en veilig werken. Je leert omgaan met onvoorziene situaties en groeit, onder begeleiding van professionals, uit tot een zelfstandige Werkverantwoordelijke Elektrotechniek.

Wat breng je mee?

Wat kun je van ons verwachten?

Jouw werkomgeving

Je komt als aankomend Werkverantwoordelijke Elektrotechniek op verschillende projecten te werken (denk hierbij aan een stedelijk gebied of buitengebied) waardoor geen dag hetzelfde is! Nadat je het werk op kantoor hebt voorbereid ga je daarna de werkzaamheden in opdracht geven en zal je veel in de buitenlucht aan het werk zijn. Kortom; een uitdagende functie waarbij je veel in de auto onderweg bent en op veel verschillende plekken komt bij diverse opdrachtgevers.

Je werkomgeving is ’s-Hertogenbosch en regio Maastricht. Jouw standplaats wordt waar je woont en op basis daarvan wordt je ingezet in het dichtstbijzijnde werkgebied.

Maak een Vliegende Start

Zet jouw stempel op de bouwsector als werkverantwoordelijke!